Monday, 12 September 2005

Påven, P2 och Pedofilerna
Påven, P2 och Pedofilerna

"And the lords of the Philistines gathered them together to offer a great sacrifice unto Dagon their god,and to rejoice; for they said, Our god hath delivered Samson our enemy into our hand." [Judges 16:23]

Katolska kyrkans ondska och negativa influens på oss alla har väl knappast gått någon tänkande människa förbi obemärkt. Pedofiler, inkvisitioner, förföljse av alla som inte tror som de, stöd i form av pengar och stöd i form av kyrkans medgivande, antingen uttalat eller bakom kulisserna, till några av de största galningarna på denna jord. Den våg av avslöjanden av pedofilpräster runt om i världen kan ju få en att undra om det inte ligger något mer bakom dessa händelser.
Chansen att det bara råkar var så att en sån mängd präster inom katolska kyrkan är pedofiler verkar lite långsökt. Iochförsig lever de i celibat och ett strikt kontrollerat samhälle vilket säkert och tydligen resulterar i ett förvrängt känsloliv och helt jävla korrupt syn på liv i allmänhet. Att dessa anklagelser har ökat så de senare åren har säkert sina skäl, bättre upplysning till barn om deras rättigheter mm. Det tråkiga i denna situation är alla de som tidigare har drabbats av dessa sjuka misstag till människor.

Jag har svårt att tänka mig att det inte har förekommit precis samma ritualer tidigare genom historien. Skälet till att jag kallar dessa övergrepp för ritualer är att det skulle kunna vara en förklaring till dess omfattningen. Det är känt att inom andra grupperingar, trossamfund mm så förekommerliknande övergrepp som inom den katolska kyrkan. Vad dessa ska tjäna till kan man bara gissa om, resultatet av ritualen kan ju vara något i stil med att ta barnets oförstörda energier på något sätt upptas av den som utför övergreppen. Det kan ju vara svårt att bevisa men man kan ju gissa vad deras förvrängda, hjärntvättade sinnen kan hitta på. Vissa menar att det allseende ögat inom pyramiden, en symbol som de flesta är bekanta med, symboliserar analöppningen. Genom att de förgriper sig analt på offret skulle de då ta dö på något slags energier inom människan.

Mer om detta kan man läsa på en mängd sidor på nätet. Inget muntert ämne men det behöver komma fram vad en såkallade kristna katolska kykan pysslar med när ingen ser dem. Några ledtrådar till kyrkans verkliga mål finnsa att utläsa i deras kläder och arkitektur, överallt syns tecken på en kanske inte helt passande fascination vid symboler med inte vidare "kristna" budskap.Kolla in dessa länkar så får ni reda på vad påvens fiskhatt och vatikanens torg har för symboliska betydelser. Inte den detydelsen som man kanske skulle tro, fred och kärlek åt alla, nej det är väl mer åt förtryck, kontroll,kom inte här och stick upp, satan, ödeläggande av fria viljan, medmera medmera.

Som vanligt gömmer de sin sjuka världsbild som de vill pracka på oss fullt synligt. Vet man bara vad man tittar på ser man att allt inte är som det ska vara med de religiösa samfunden. Det här gäller såklart inte bara katolikerna, de flesta, eller rättare sagt alla organiserade religioner har egentligen bara ett mål med sina förehavanden. Detta mål står tvärt emot vad de vill att de troende och allmänheten ska tro att de pysslar med. Även präster och anställda inom dessa organisationer är ofta helt ovetande om vad deras överhuvuden får dem att göra. Tillämpningen av hierarkier gör att de lägre inom rörelsen inte vet att de egentligen jobbar för en satanisk kult med målet att förstöra, kontrollera och utplåna allt vad som är det minsta gott på jorden, plus gärna ta med sig en så stor mängd människor som möjligt i fallet.

Länk till sida med info om de sataniska betydelserna av vatikanhelvetet och deras invånare:http://www.cuttingedge.org/news/n1865.cfm

Mord och skurkstreck inom katolska kyrkan:http://www.freemasonrywatch.org/who_killed_calvi.html

Text till låt med George Harrison, titel och text antyder att han misstänkte något fuffens inom kyrkan. P2=skurkfrimurarförening i Italien, avslöjad med skägget i brevlådan. Pysslade med en hel del stat i staten grejjer, registrering, ekonomisk brottslighet, mord?, medlemmar var (är? tror knappast de lät något så bagatellartat som ett litet avlsöjande stoppa dem, folk glömmer ju så lätt, bara vänta lite sen kör man på i samma spår igen) en mängd mäktiga män inom politik, näringsliv, underrättelseverksamhet mm.

P2 Vatican Blues (Last Saturday Night)

Gazed at the ceiling from below
A splendid Michelangelo
Filled my heart with delight
Last Saturday night
Arrived believing from home
Climbed every step inside St. Peter's Dome
Claustrophobic and ex-Catholic
Last Saturday night
Now how come nobody really noticed
Puff of white smoke knocked me out
The truth is hiding, lurking, banking
Things they do at night
It's quite suspicious to say the least
Even mentioned it to my local priest
One Our Father, three Hail Marys
Each Saturday Night
I wish somebody would tell me
That it's only a show
I'll confess, own up, let's face it
In my concrete tuxedo
It's quite suspicious to say the least
While mentioning it to my priest
One Our Father, three Hail Marys
Each Saturday night
One Our Father three Hail Marys
Each Saturday night
One Our Father three Hail Marys
Each Saturday night

No comments: